Condiții de Livrare pentru Aquatis.ro

La Aquatis, ne dedicăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate și o experiență de cumpărături plăcută. Înțelegem importanța de a primi produsele comandate în mod sigur și la timp. De aceea, am creat următoarele condiții de livrare pentru a vă asigura că procesul de livrare este cât se poate de simplu și eficient.

Transport Gratuit:

Pentru a vă mulțumi pentru fidelitate, Aquatis oferă transport gratuit pentru toate comenziile cu o valoare mai mare de 500 RON. Această ofertă este valabilă pentru toate adresele de livrare de pe teritoriul României.

Modalități de Livrare:

Pentru comenzi sub 500 RON, costul de livrare va fi calculat în funcție de greutatea și dimensiunea coletului, precum și de distanța până la destinația de livrare. Suma exactă va fi afișată la finalizarea comenzii, înainte de confirmarea plății.

Colaborăm cu mai mulți curieri de încredere pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră sunt livrate în condiții optime și în cel mai scurt timp posibil. Timpul estimat de livrare variază în funcție de locația dvs. și va fi specificat la plasarea comenzii.

Urmărirea Comenzii:

După plasarea comenzii, veți primi un număr de urmărire prin e-mail. Acest număr vă va permite să urmăriți statusul livrării în timp real.

Recepționarea Produselor:

Vă rugăm să vă asigurați că la adresa de livrare se află cineva disponibil să primească coletul. În cazul în care coletul nu poate fi livrat, curierul va lăsa un aviz și va încerca să reia livrarea în ziua următoare.

Returnări și Schimburi:

Dacă produsele primite nu sunt conform așteptărilor dvs., vă rugăm să consultați politica noastră de returnare și schimb.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm că experiența dumneavoastră de cumpărături pe aquatis.ro va fi una plăcută. Pentru orice întrebări sau clarificări, nu ezitați să ne contactați.