Previous Next
Despre noi

Societatea AQUATIS ENGINEERING , este o prezenta activa si constanta in piata serviciilor de intretinere piscine inca din 2002.

Incepand cu 2006 ne-am extins activitatea in domeniul chimicalelor pentru tratamente profesionale de apa si a echipamentelor pentru piscine, continuand in ultimii ani cu reconditionari si proiecte la cheie de constructie piscine.

Astazi va putem oferii solutii complete pentru piscine incepand cu consultanta tehnica in alegerea variantei optime adaptate cerintelor dumneavoastra si locatiei, continuand cu proiectarea, constructia si terminand cu intretinerea piscinei.

Echipamentele, materialele si accesoriile utilizate de noi provin de la producatori traditionali in domeniu si pot satisface cele mai pretentioase cerinte.

AQUATIS ENGINEERING reprezinta solutia dumneavoastra pentru rezolvarea oricaror probleme legate de piscine. Suntem o echipa tanara, performanta, detinatoare de know how, personal calificat si experienta in domeniu.

Solutiile noastre inovante vin in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferi confortul si posibilitatea recreerii intr-un ambient placut si sanatos. Unicul nostru deziderat il reprezinta satisfacerea asteptarilor clientilor nostri.

Proiecte Recente

Piscina Targoviste

Piscina Bucuresti – Pipera

@ 2014 AQUATIS.RO