Metode de Plată – Aquatis

La Aquatis, ne dedicăm în oferirea unei experiențe de cumpărare plăcută și sigură. Prin urmare, punem la dispoziția dumneavoastră metode de plată simplă și securizată, astfel încât să puteți alege modalitatea cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Plata Online prin EuPlătesc

Pentru a vă oferi un serviciu de calitate și o tranzacționare sigură, Crama Mozaic colaborează cu platforma de plată online EuPlătesc. Prin această platformă, puteți efectua plăți online într-un mod rapid și securizat, folosind cardul dumneavoastră bancar.

Iată cum puteți efectua plata online pentru comanda dumneavoastră:

  1. Selectați Metoda de Plată: După ce ați adăugat produsele dorite în coșul de cumpărături, accesați pagina de finalizare a comenzii și selectați opțiunea de plată online prin EuPlătesc.

  2. Introduceți Detaliile Cardului: Veți fi redirecționat(ă) către pagina securizată a platformei EuPlătesc, unde veți introduce detaliile cardului dumneavoastră bancar.

  3. Confirmare Plată: Urmați pașii indicați de platforma EuPlătesc pentru a confirma plata. Odată ce plata este confirmată, veți primi un e-mail cu detaliile tranzacției și a comenzii dumneavoastră.

Plata în Numerar la Livrare

Oferim, de asemenea, opțiunea de a efectua plata în numerar la momentul livrării. Această metodă de plată este simplă și convenabilă, permițându-vă să efectuați plata direct curierului atunci când vă este livrată comanda.

Procedura de plată în numerar:

  1. Selectați Metoda de Plată: La finalizarea comenzii, selectați opțiunea de plată în numerar la livrare.

  2. Confirmare Comandă: După confirmarea comenzii, produsele vor fi pregătite pentru livrare.

  3. Efectuarea Plății: La momentul livrării, veți efectua plata în numerar curierului.

Transfer Bancar Direct

Pentru a asigura o experiență de cumpărături fără probleme și o tranzacție de încredere, Aquatis pune la dispoziție opțiunea de plată prin transfer bancar direct. Această metodă vă permite să efectuați plăți în mod convenabil, direct din contul dumneavoastră bancar.

Siguranța Tranzacției

Indiferent de metoda de plată aleasă, securitatea tranzacției dumneavoastră este o prioritate pentru noi. Pentru plățile online, platforma EuPlătesc utilizează cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor dumneavoastră.