La Aquatis, ne dedicăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Înțelegem, totuși, că pot exista momente când produsele noastre nu satisfac așteptările dumneavoastră. Pentru aceste situații, am elaborat o politică de retur flexibilă și ușor de înțeles.

Condiții de Retur

  1. Perioada de Retur: Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii.
  2. Starea Produsului: Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie să fie în starea inițială, neutilizat, nedeteriorat și în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile incluse.
  3. Documente Necesare: Este necesar să furnizați dovada achiziției, cum ar fi factura sau chitanța.
  4. Excepții: Anumite produse, cum ar fi cele personalizate sau perisabile, nu sunt eligibile pentru retur, decât în cazul în care sunt defecte sau deteriorate.

Procedura de Retur

  1. Notificarea Aquatis: Contactați serviciul nostru pentru clienți prin email la adresa office@aquatis.ro sau telefonic, pentru a notifica intenția de retur.
  2. Ambalarea Produsului: Împachetați produsul în mod corespunzător, pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului.
  3. Expedierea: Trimiteți pachetul la adresa specificată de către reprezentantul nostru de serviciu pentru clienți.
  4. Inspectarea Produsului: La primire, produsul va fi inspectat pentru a confirma că îndeplinește condițiile de retur.
  5. Rambursarea sau Schimbul: După aprobarea returului, veți primi o rambursare integrală sau, dacă preferați, un schimb de produs.

Rambursări

Rambursările vor fi procesate în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea produsului returnat și vor fi efectuate prin metoda originală de plată. Vă rugăm să rețineți că pot exista întârzieri în afișarea rambursării pe extrasele de cont bancar, în funcție de banca dumneavoastră.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de retur, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți al Aquatis. Suntem aici pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră cu Aquatis este pozitivă și satisfăcătoare.