TERMENII ȘI CONDIȚIILE aquatis.ro

Folosirea site-ului https://aquatis.ro/ (denumit în continuare “Site”) implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. SC AQUATIS ENGINEERING SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită Termeni și Condiții.

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC AQUATIS ENGINEERING SRL. către Cumpărător, prin intermediul site-ului https://aquatis.ro/.

Astfel, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător – persoana, firma, companie sau alta entitate juridică ce emite o Comandă. 

Vânzător – SC AQUATIS ENGINEERING SRL, cu sediul social în București, Sector 3, înregistrare la Registrul Comerțului: j40/18144/2007, CUI RO22479681.

Bunuri și Servicii – orice produs din magazinul online https://aquatis.ro/ sau serviciu oferit de SC AQUATIS ENGINEERING SRL, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către SC AQUATIS ENGINEERING SRL Cumpărătorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC AQUATIS ENGINEERING SRL își derulează operațiunile.

Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

 • Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare / rezervare și facturare) și condițiile sale specifice;
 • Specificațiile Cumpărătorului (în privința produselor / serviciilor solicitate);
 • Termeni și Condiții. Dacă Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru va implica din partea Cumpărătorului o acceptare completă a Termenilor și Condițiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbala sau electronică din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către Vânzător. Termenii și Condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

3. BUNURI SI SERVICII, DISPONIBILITATE SI POLITICA DE PRETURI
Bunurile și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii, inclusiv după confirmarea disponibilității produsului.

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ toate taxele, fiind prețuri finale. 

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. SC AQUATIS ENGINEERING SRL va emite către Cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază (de exemplu: nume cumpărător, telefon de contact, adresă de email, adresă de livrare, adresă de facturare, modalitate de plată). SC AQUATIS ENGINEERING SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Comenzile online vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă nu poate fi onorată în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizându-se.

SC AQUATIS ENGINEERING SRL își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz. SC AQUATIS ENGINEERING SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Depunem toate eforturile posibile pentru a afișa corect caracteristicile produselor noastre. Culorile produselor și imaginilor pe care le vedeți vor depinde și de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afișa cu exactitate nuanțele culorilor.

Prețurile afișate conțin TVA.

4. LIVRARE ȘI COST TRANSPORT
Livrarea se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat rapid (Urgent Curier), pe teritoriul României, în aria de acoperire a curierului. Pentru livrări în afara țării, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Costul transportului este determinat de greutatea coletului. 

Perioada standard de livrare prin Urgent Curier este de 1-2 zile lucrătoare.

Comenzile sunt procesate în ordinea în care sunt primite. Durata de expediere a unei comenzi este de 1-2 zile lucrătoare, la care se adaugă perioada de transport a curierului (în general între 24 – 48 ore). În perioadele aglomerate (Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, Paște) sau în situații de forță majoră, durata de livrare poate fi extinsă. În toate aceste situații, https://aquatis.ro/ va afișa clar termenele și condițiile de livrare și/sau vă va notifica imediat după plasarea comenzii, fie telefonic, fie prin email.

5. MODALITĂȚI DE PLATĂ
Plata produselor de pe https://aquatis.ro/ se poate realiza prin următoarele metode:

 1. Ramburs – puteți achita contravaloarea comenzii atunci când o primiți, direct reprezentantului firmei de curierat.

 2. EuPlatesc – pentru o tranzacție online rapidă și securizată, puteți opta pentru plata prin sistemul EuPlatesc.

 3. Transfer bancar direct

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că toate tranzacțiile sunt procesate cu maximă siguranță. În cazul în care aveți întrebări sau doriți clarificări suplimentare legate de procesul de plată, nu ezitați să ne contactați.

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Întregul conținut al site-ului https://aquatis.ro/ – texte, imagini, grafice, simboluri, design web, scripturi, programe, baze de date și orice alte materiale comunicate electronic – aparține SC AQUATIS ENGINEERING SRL și partenerilor săi, fiind protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996 cu modificările și completările ulterioare) și reglementările privind drepturile de proprietate intelectuală și industriala. Reproducerea, distribuția sau orice formă de utilizare a elementelor menționate fără consimțământul scris din partea SC AQUATIS ENGINEERING SRL constituie o încălcare a legilor în vigoare.

Orice tentativă de modificare a informațiilor sau a designului site-ului https://aquatis.ro/ fără acordul explicit al SC AQUATIS ENGINEERING SRL conferă companiei dreptul de a apela la instanțele juridice pentru sancționarea acestor acțiuni.

SC AQUATIS ENGINEERING SRL își asumă respectul pentru drepturile de proprietate intelectuală ale terților. Dacă considerați că https://aquatis.ro/ prezintă informații ce încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne informați la adresa de email office@aquatis.ro.

S.C. Complet Mozaic S.R.L. oferă utilizatorilor săi acces limitat, pentru uz personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe https://aquatis.ro/ și interzice acțiuni precum descărcarea, modificarea sau reproducerea conținutului site-ului fără acordul explicit al societății.

Crearea de link-uri către https://aquatis.ro/ este limitată și supusă revocării dacă se constată că acestea aduc prejudicii SC AQUATIS ENGINEERING SRL sau partenerilor săi.

Site-ul https://aquatis.ro/ este găzduit de serverele unei companii externe. SC AQUATIS ENGINEERING SRL nu poate fi responsabilă pentru erori apărute pe site, indiferent de motivul lor. SC AQUATIS ENGINEERING SRL nu răspunde de conținutul altor site-uri accesate prin link-uri de pe https://aquatis.ro/. Pentru aceste site-uri, responsabilitatea revine în totalitate proprietarilor respectivilor site-uri.

7. Comentariile / recenziile utilizatorilor
Utilizatorii care navighează pe site-ul https://aquatis.ro/ au posibilitatea de a lăsa comentarii / recenzii referitoare la produsele și serviciile prezentate. Acestea vor fi făcute publice după o verificare preliminară. SC AQUATIS ENGINEERING SRL își păstrează dreptul de a refuza publicarea comentariilor cu conținut ilegal, inadecvat, ofensator, calomniator sau care ar putea încălca intimitatea și drepturile altora, conținând malware, spam sau orice alte forme de mesaje nesolicitate. SC AQUATIS ENGINEERING SRL nu va asuma răspunderea și nu va fi supusă obligațiilor de despăgubire pentru daune cauzate de astfel de comentarii sau mesaje, care sunt prezentate sub aceleași limite de responsabilitate ca și restul conținutului site-ului, așa cum este stipulat în prezentul document.

Dacă informații sunt transmise prin alte canale de comunicare (email, sms) și nu se referă strict la procesul de achiziție/vânzare, se presupune că utilizatorul acordă companiei SC AQUATIS ENGINEERING SRL un drept neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și transmisibil de a utiliza, modifica, adapta, publica sau distribui aceste informații în orice mediu sau format. Utilizatorul asigură că deține toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite, în orice formă, pentru publicare pe site sau altfel, astfel încât utilizarea acestuia nu va prejudicia terțe părți.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Pentru SC AQUATIS ENGINEERING SRL, confidențialitatea datelor dvs. personale este esențială. Ne angajăm să asigurăm protecția și securitatea informațiilor dvs. Oricine accesează site-ul https://aquatis.ro/ și utilizează serviciile oferite este de acord cu modul în care procesăm datele, conform acestei politici de confidențialitate.

Principii de protecție a datelor

 • Legalitate, corectitudine și transparență: Orice prelucrare a datelor are la bază un fundament legal. Respectăm drepturile dvs. și vă furnizăm toate detaliile legate de prelucrarea datelor la solicitare.

 • Limitare a scopului: Datele personale sunt prelucrate strict pentru scopurile pentru care au fost colectate.

 • Minimalizare a datelor: Colectăm doar informațiile strict necesare pentru prelucrarea scopurilor stabilite.

 • Stocare limitată: Datele personale vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 10 ani, sau mai puțin dacă nu este necesar.

 • Acuratețe: Ne angajăm să asigurăm corectitudinea și actualizarea datelor personale.

 • Integritate și confidențialitate: Se vor lua măsuri pentru protejarea datelor împotriva accesului neautorizat sau a divulgării.

Ce date colectăm
https://aquatis.ro/ poate colecta datele dvs. personale în diverse moduri:

 • Când ne contactați prin e-mail sau telefon.
 • Pentru încheierea unui contract.
 • Prin canalele de social media.
 • Când postați comentarii pe site.

Prelucrăm aceste date în conformitate cu legea și pentru a vă oferi serviciile noastre. Salvăm informațiile dvs. pentru scopuri contabile sau alte obligații legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Drepturile dvs.
Vă puteți exercita următoarele drepturi:

 • Acces la datele dvs.
 • Corectarea datelor.
 • Ștergerea datelor.
 • Limitarea procesării datelor.
 • Obiecție la procesarea datelor.
 • Portabilitatea datelor.
 • Depunerea unei plângeri.
 • Retragerea consimțământului.

Cui dezvăluim datele
Datele dvs. personale nu vor fi împărtășite terților, cu excepția situațiilor legale. În scopul livrării produselor, vom comunica datele firmelor de curierat cu care colaborăm.

Securitatea datelor
Punem în practică măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. Utilizăm protocoale de securitate, anonimizare și pseudonimizare, și monitorizăm în mod constant sistemele pentru a preveni vulnerabilitățile. În caz de breșă de securitate, vă vom informa și pe autoritățile competente.

Politica față de minori
Nu colectăm în mod intenționat date de la persoanele minore și nu ne adresăm acestora ca audiență țintă.

Contact
Ne puteți contacta la adresa: office@aquatis.ro

SC AQUATIS ENGINEERING SRL adoptă măsuri adecvate pentru protejarea datelor. Accesul la baza de date este limitat, iar cei cu acces sunt obligați să păstreze confidențialitatea. Toate măsurile de securitate, precum parolele și soluțiile antivirus, sunt la zi pentru a preveni riscurile.

9. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE SC AQUATIS ENGINEERING SRL

SC AQUATIS ENGINEERING SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. SC AQUATIS ENGINEERING SRL își va utiliza expertiza profesională și tehnică pentru a realiza obiectivul menționat în Comandă și va furniza Bunurile și Serviciile care răspund cerințelor, nevoilor și specificațiilor Cumpărătorului. Informațiile afișate pe site-ul cramamozaic.ro sunt cu caracter informativ și pot fi modificate de către SC AQUATIS ENGINEERING SRL, fără o notificare prealabilă.

Totodată, din rațiuni legate de spațiu și coerență a informației, descrierile produselor pot fi incomplete. Cu toate acestea, SC AQUATIS ENGINEERING SRL se străduiește să furnizeze informații esențiale, astfel încât produsul să fie folosit în conformitate cu scopul pentru care a fost achiziționat.

Comunicarea cu magazinul online se poate realiza prin intermediul adreselor specificate în secțiunea „Contact”. Comentarii sau mesaje care conțin injurii sau un limbaj inadecvat vor fi ignorate sau eliminate. SC AQUATIS ENGINEERING SRL are dreptul de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să motiveze deciziile luate în acest sens. SC AQUATIS ENGINEERING SRL poate delega și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii legate de finalizarea unei comenzi, fără a solicita consimțământul Cumpărătorului. SC AQUATIS ENGINEERING SRL va rămâne responsabilă față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

10. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la momentul efectuării plății de către Cumpărător și la momentul livrării în locația specificată în comandă. Se înțelege prin livrare: semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier, semnarea de primire pe factura fiscală sau înmânarea bonului fiscal în cazul livrărilor realizate de către personalul SC AQUATIS ENGINEERING SRL

11. POLITICA DE RETURNARE

Conform legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, printr-o declarație clară și neechivocă, realizată pe un mediu durabil (hârtie, e-mail sau fax) SC AQUATIS ENGINEERING SRL despre decizia sa de a se retrage din contract, fără penalizări și fără a invoca un motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea fizică a produsului.

Cheltuielile asociate cu returnarea produselor revin Cumpărătorului și trebuie returnate la adresa specificată de SC AQUATIS ENGINEERING SRL. Produsul returnat trebuie să fie în starea inițială în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele aferente). Produsele care prezintă semne evidente de uzură, lovituri, zgârieturi sau orice alte deteriorări nu vor fi acceptate pentru returnare. Suma plătită va fi rambursată în termen de maximum 14 zile de la primirea produsului returnat, utilizând aceeași metodă de plată ca și Cumpărătorul. Cumpărătorul suportă costurile de returnare și este responsabil doar pentru posibila depreciere a produselor care rezultă din manipularea neadecvată.

12. FORȚA MAJORĂ

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neîndeplinirea obligațiilor sale contractuale dacă această neîndeplinire este datorată unui eveniment de forță majoră. Se consideră forță majoră orice eveniment imprevizibil, care scapă controlului părților și care nu poate fi evitat, în conformitate cu prevederile legale românești.

13. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Prezentul contract este guvernat de legea română. Eventuale litigii dintre Vânzător și Cumpărător se vor soluționa pe cale amiabilă. Dacă soluționarea amiabilă nu este posibilă, litigiile vor fi aduse în fața instanțelor judecătorești românești competente. Termenii acestui contract anulează orice alte înțelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre SC AQUATIS ENGINEERING SRL și Cumpărător. Modificările sau schimbările în acest contract pot fi făcute numai prin acordul scris al ambelor părți. Prin efectuarea unei comenzi, indiferent de modalitate, Cumpărătorul acceptă fără rezerve termenii și condițiile prezentate, având aceeași valoare juridică ca un contract semnat. Acceptând acești termeni și condiții pentru utilizarea site-ului https://aquatis.ro/, Cumpărătorul își asumă integral responsabilitățile ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiții.