Despre noi

despre Aquatis

Expertiza și Inovație în Lumea Piscinelor

Fondată în 2002, Aquatis Engineering s-a impus ca lider în serviciile de întreținere piscine, extinzându-și activitatea în domeniul chimicalelor pentru tratamente de apă și echipamente de piscine. Cu o tradiție de peste două decenii, oferim soluții complete, de la consultanță tehnică și proiectare, la construcție și întreținere. Mândri de o echipă tânără și dinamică, dotată cu know-how și experiență vastă, ne dedicăm inovației pentru a vă asigura confortul într-un ambient recreativ sănătos. La Aquatis, satisfacția dumneavoastră este obiectivul nostru principal.

Calitate și Inovație

La Aquatis, colaborăm îndeaproape cu producători de top din domeniu pentru a vă oferi echipamente, materiale și accesorii de înaltă calitate, concepute să satisfacă cele mai exigente cerințe. Inovația și calitatea sunt pilonii pe care ne construim fiecare proiect, asigurându-ne că fiecare piscină este nu doar un spațiu de recreere, ci și un ambient sigur și plăcut.

Dedicarea noastră pentru excelență se reflectă în fiecare aspect al activității noastre. De la consultanța inițială până la finalizarea proiectului, echipa Aquatis lucrează alături de dumneavoastră pentru a transforma viziunea în realitate. Fie că este vorba de recondiționări, proiecte la cheie de construcție piscine sau întreținere, ne angajăm să depășim așteptările, oferind soluții personalizate.

EXPERIENȚĂ

Prezență de peste 20 de ani în domeniul piscinelor

Transport rapid

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 500 RON

Prețuri corecte

Cel mai bun raport calitate preț

Consultanță gratuită

Achiziții de echipamente sau proiecte noi

Servicii piscine

CONSTRUCȚII

REPARAȚII

MENTENANȚĂ

TRATAREA APEI

CONSTRUCȚII

REPARAȚII

MENTENANȚĂ

TRATAREA APEI