Declarație de confidențialitate privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal pentru site-ul AQUATIS.RO

Vă invităm să vă familiarizați cu politica noastră de confidențialitate, care detaliază scopurile comerciale pe care le urmărim. Pentru orice întrebări suplimentare privind accesarea sau corectarea datelor personale, vă rugăm să ne contactați.

  1. Normative legislative și scopul colectării datelor

SC AQUATIS ENGINEERING SRL, în calitate de proprietar și operator al site-ului AQUATIS.RO, denumit în continuare “PROPRIETAR”, se conformează normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor) în ceea ce privește colectarea și procesarea datelor personale ale vizitatorilor site-ului, denumiți în continuare “UTILIZATORI / UTILIZATOR”.

Prin “regulament” se înțelege legea uniformă la nivel european la care face referire, iar prin date se înțeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice entitate juridică ce comercializează produse sau servicii cetățenilor UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR sunt disponibile pe http://www.dataprotection.ro/ sau pe portalul european https://www.eugdpr.org/.

Scopul colectării datelor este facilitarea legală a procesului de cumpărare și livrare a comenzilor. Informațiile colectate sunt utilizate de către operator în scopul livrării produselor și sunt furnizate doar de utilizator. Procesarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului AQUATIS.RO se realizează pentru:

  • confirmarea plăților și emiterea documentelor fiscale (facturare);
  • livrarea produselor comandate de pe site;
  • comunicarea unei oferte comerciale privind produsele către utilizatorii care au solicitat explicit această ofertă comercială prin intermediul formularelor de cerere informații disponibile pe site;
  • trimiterea de newsletter-e și/sau informări periodice, prin e-mail, doar cu acordul suplimentar și explicit al utilizatorului.
  1. Date cu caracter personal, consimțământ, procesare

Datele considerate cu caracter personal colectate pe acest site includ: nume și/sau prenume, număr de telefon, serie și număr CI, adresă, localitate, adresă de email, numele companiei pe care utilizatorul o reprezintă, adresă IP. Prin completarea datelor și bifarea explicită a căsuțelor de confirmare, utilizatorul își exprimă consimțământul liber, informat și direcționat către această declarație de confidențialitate. Atunci când este necesar acordul explicit, vi se va prezenta un buton/control pentru a vă exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător. Consimțământul nu este o condiție prealabilă pentru stabilirea unei relații comerciale și nu creează obligații contractuale.

  1. Stocarea și utilizarea datelor cu caracter personal, confidențialitate

Acest magazin online este securizat HTTPS pentru transferul informațiilor între server și utilizatori. Serverul îndeplinește toate condițiile de securitate adecvate, iar conform legii, găzduirea datelor se face într-o țară care are un regim de protecție adecvat din Uniunea Europeană sau alte state unde acest nivel este recunoscut, inclusiv firmele din SUA. Datele transmise prin email pot fi stocate conform legislației în vigoare de terțe părți precum furnizorii de servicii internet, rețele locale, servicii de găzduire email, etc.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate și în sisteme informatice interne deținute de proprietar pentru îndeplinirea unor obligații legale/contractuale (facturare, urmărire plăți, livrare, garanție, etc). Proprietarul se obligă să gestioneze datele stocate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile comerciale specificate.

SC AQUATIS ENGINEERING SRL poate furniza anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site altor operatori (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare) cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate, garantând astfel că aceste date sunt păstrate în siguranță și furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.

  1. Ștergere date cu caracter personal

Prin intermediul panoului de client al magazinului, utilizatorul are posibilitatea de a fi „uitat” prin ștergerea contului și a tuturor datelor personale, istoric și comenzi. Datele existente în facturi nu pot fi șterse din documentele fiscale deja emise. Fiecare comunicare de tip newsletter și/sau informare periodică prin e-mail, pentru care utilizatorul și-a exprimat anterior acceptul, este însoțită de posibilitatea explicită de dezabonare și ștergere a datelor personale folosite în acest tip de comunicare. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a solicita ștergerea tuturor datelor cu caracter personal din sistemele informatice interne deținute de proprietar, iar în acest sens vă puteți adresa cu o cerere scrisă către SC AQUATIS ENGINEERING SRL.

  1. Politica Cookies

Un “cookie” este un fișier text plasat de un site pe dispozitivul utilizatorului cu scopul de a colecta informații despre activitățile pe site sau pentru a facilita anumite funcții ale site-ului. Acest site utilizează cookie-uri de la terți pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor și pentru a analiza traficul. Utilizarea cookie-urilor urmărește furnizarea unei experiențe de navigare cât mai bune și a unor anunțuri publicitare adaptate nevoilor și interesului fiecărui vizitator.

Cookie-urile folosite pe acest site provin de la servicii terțe precum: Google, Cpanel, Yoast SEO.

Cum puteți controla cookie-urile? Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți. Pentru detalii, consultați site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile de pe calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browser-elor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoit să setați manual unele preferințe de fiecare dată când vizitați site-ul. De asemenea, unele servicii sau opțiuni ar putea să nu funcționeze.

  1. Modificări privind declarația de confidențialitate și a politicilor aferente

SC AQUATIS ENGINEERING SRL poate modifica declarația și politicile de confidențialitate periodic și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Continuarea utilizării site-ului AQUATIS.RO după orice modificare în Declarația de Confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.

Contact:

  • Sună-ne: 0721.075.808
  • Scrie-ne: office@aquatis.ro
  • Ne găsești la: SC AQUATIS ENGINEERING SRL, Cod unic de identificare (CUI): RO22479681, Nr. de înmatriculare Reg. Com. J40/18144/2007, Localitate: București, Sector 3.